Ratting József lett a torna gólkirálya

2019. január. 15., 09:18   |    

Ratting József lett a torna gólkirálya

Az utóbbi hónapokban eddig bemutató mérkőzéseken szerepelt az MLSZ által kiírt országos veterán kispályás labdarúgó-bajnokság dél-dunántúli sporteseményein az 1999 óta működő, eszéki székhelyű Horvátországi Magyar Oktatási és Művelődési Központ (HMOMK, igazgatója: Andócsi János), amely most teremtornára hívta meg a magyar együtteseket.

A 2×10 perces mérkőzések Eszéken voltak, 4 + 1 fős csapatok a nem annyira pattogó futsallabdával, két négyes csoportban játszottak. A mezőnyt a Komló, a Szekszárd, a PVSK, a PMFC, a Bóly és a PEAC, valamint a házigazdák két, Dráva-szögi gárdája alkotta. Külön értékelték mindkét csoportot, az A-t a Bóly nyerte, megelőzve a HMOMK I-t, a Komlót és a Szekszárdot, a B-ben ez a sorrend alakult ki: 1. HMOMK II., 2. PVSK, 3. PMFC, 4. PEAC.

Különdíjak. Gólkirály: Ratting József (Bóly) és Ante Simonovic (HMOMK I.) 4-4 góllal. Legjobb kapus: Papp Tibor (PMFC). Legidősebb játékos: Bakos Károly (Bóly, 70 éves). Köszöntötték a HMIMK baranyai testvériskoláját, a Pécsi Szakképzési Centrum Zrínyi Miklós Gimnáziuma, Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Szakiskolája (Szigetvár) intézményét, amelynek focistái most hírverő meccsen vettek részt. – Hagyományteremtő céllal rendeztük meg a tornát, ezentúl minden évben lesz ilyen – nyilatkozta Andócsi.

Forrás: www.bama.hu


Címkék:

További hírek

Általános
Labdarúgó játékvezetői Talent nap Harkányban

2024-04-23 07:42:20

Labdarúgó játékvezetői Talent nap Harkányban

A harkányi sporttelepen április.18-án megrendezésre került a Baranya Vármegyei Játékvezetői Bizottság által szervezett vármegyei talent nap, ahol gyakorlati foglalkozásokon vettek részt a megye fiatal, tehetséges játékvezetői.

Általános
WEBINÁR - AZ A-VÁLOGATOTT FEJLŐDÉSE A SZÁMOK TÜKRÉBEN

2024-04-09 11:01:14

WEBINÁR - AZ A-VÁLOGATOTT FEJLŐDÉSE A SZÁMOK TÜKRÉBEN

A Magyar Labdarúgó Szövetség Kreditpontgyűjtő WEBINÁRT szervez!

Általános
2024 KREDITSZERZŐ KONFERENCIÁK/ WEBINÁROK
Általános
Kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván az MLSZ Baranya Vármegyei Igazgatósága

2024-03-29 08:23:06

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván az MLSZ Baranya Vármegyei Igazgatósága

Tájékoztatjuk az egyesületek ügyintézőit, hogy március 29.-e (Nagypéntek) és április 01.-e (húsvét hétfő) munkaszüneti napok, ezért az MLSZ Baranya Vármegyei Igazgatóság irodájában az ügyfélfogadás ezeken a napokon szünetel, így személyes ügyintézésre nem lesz lehetőség.

Szponzorok