SZÁSZVÁR ÉS A PELLÉRD GYŐZELMÉVEL ÉRT VÉGET AZ OTTAKRINGER BAJNOKSÁG - FÉNYKÉPEKKEL

2016. február. 16., 14:11   |    

SZÁSZVÁR ÉS A PELLÉRD GYŐZELMÉVEL ÉRT VÉGET AZ OTTAKRINGER BAJNOKSÁG - FÉNYKÉPEKKEL

Vasárnap véget ért az MLSZ Baranya Megyei Igazgatóság által szervezett IV. "OTTAKRINGER" Téli műfüves nagypályás bajnoksága.

  ottakring_02 Vasárnap véget ért az MLSZ Baranya Megyei Igazgatóság által szervezett IV. "OTTAKRINGER" Téli műfüves nagypályás bajnoksága rekordszámú (52 csapat) részvétellel.  Öt helyszínen (Mohács, Szentlőrinc, Kozármisleny, PVSK pálya, PMFC pálya) zajlottak a mérkőzések, öt hétvégén keresztül. A megyei I - II. o. és a megyei III - IV. o. csapatok külön csoportokba voltak sorolva, így a most hétvégén zárult bajnokságban két győztest hirdettek. A megyei I. - II. osztályú csapatok "versengését" a SZÁSZVÁRI SE, míg a megyei III - IV. o. csapatok bajnokságát a PELLÉRD SE nyerte meg. Reméljük, hogy a csapatok téli felkészülésében segített az OTTAKRINGER bajnokságon való részvétel, hiszen kiváló körülmények között megfelelő számú mérkőzést tudtak játszani a résztvevők, szervezett körülmények között. Az Igazgatóság a jövőben is tervezi a bajnokság indítását a téli szünetben.   A hétvége eseményeiről készült fényképeket a holnapi nap folyamán folyamatosan közzétesszük oldalunkon ill. facebook oldalunkon. Fényképek:

Téli Műfüves bajnokság döntői Megyei I - II. - 2016.02.14 - Kozármisleny >>

  Az eredmények az MLSZ adatbankjában megtekinthetőek. (néhány mérkőzés jegyzőkönyve 1-2 napon belül lesz látható)                          

További hírek

Általános
MLSZ Grassroots Alap edzőképző tanfolyamok indulnak

2024-07-05 09:24:27

MLSZ Grassroots Alap edzőképző tanfolyamok indulnak

Az MLSZ Edzőképzési Intézete 13 darab MLSZ Grassroots Alap tanfolyamot hirdet 2024 őszi félévében. Baranyában Kozármislenyben kerül lebonyolításra.

Általános
Elhunyt a legendás mohácsi gyúró, Szabó László

2024-06-25 14:31:40

Elhunyt a legendás mohácsi gyúró, Szabó László

Hétfőn érkezett a szomorú hír, elhunyt Szabó László, vagy ahogy mindenki szólította Mohácson, Zsömi, aki harminchét évet húzott le a MTE labdarúgó-szakosztályánál. A legendás gyúró iránti tiszteletünket kifejezve elevenítjük fel a Mohácsi Újság.hu 2015-ben vele készített interjúját.

Általános
Futballünnep Drávaszabolcson

2024-06-20 12:30:25

Futballünnep Drávaszabolcson

"Hátsó füves" futballmentő túra keretén belül június 29.-én (szombaton) Drávaszabolcson futballünnepre kerül sor.

Szponzorok