Szerdán gyakorlati vizsgáztak a Grassroots C edzőképző tanfolyam hallgatói Kozármislenyben

2019. június. 14., 09:29   |    

Szerdán gyakorlati vizsgáztak a Grassroots C edzőképző tanfolyam hallgatói Kozármislenyben

Az MLSZ Felnőttképzési Intézete MLSZ Grassroots „C” labdarúgó edzőképző tanfolyamot tartott KOZÁRMISLENYBEN. Június 12.-én (szedán) 29 fő tett sikeres gyakorlati vizsgát.

GRASSROOTS "C" Labdarúgó Edzőképző Tanfolyam 2019.03 .04. - 2019.06.12. KOZÁRMISLENY

A Magyar Labdarúgó Szövetség Felnőttképzési Intézete - a 2013. évi LXXVII. törvény hatálya alá nem tartozó iskolarendszeren kívül szervezett - MLSZ Grassroots „C” labdarúgó edzőképző tanfolyamot tartott KOZÁRMISLENYBEN.
Tanfolyam célja: naprakész ismeretanyaghoz juttassa a gyermekekkel foglalkozó és a tömegsport területén tevékenykedő edzőket. A tanfolyam során a hallgatók az életkori sajátosságokra épülő sportági ismeretek mellett elsajátítják a gyermekek sportolásával összefüggő szervezési, egészség biztosítási, módszertani és tehetséggondozási alapismereteket, elméleti és gyakorlati foglalkozásokon vesznek részt az érintett korosztályok játékosai között. Jártasságot szereznek a gyermekek sportolásával, labdarúgó foglalkozások tervezésével kapcsolatos dokumentációk elkészítésében a 6 - 19 éves korosztályok részére.

A 2019. március 04.-én kezdődött tanfolyamra 28 fő nyert felvételt és 1 fő a korábbi kaposvári tanfolyamról átjelentkezett és itt folytatta. Sajnos 3 fő  idő előtt abbahagyta munkahelyi elfoglaltságok miatt. A hallgatók nyolc tanfolyami napot töltöttek együtt két - három hetente, ahol elméleti és gyakorlati oktatásokon sajátították el a tananyagot. A központi  elméleti vizsgára 2019. június 01.-én  (Székesfehérváron) került sor online teszt formájában. A 26 fő hallgatóból 22 főnek sikerült az elméleti vizsga, akikre a szedai napon (jún. 12.-én)  a gyakorlati vizsga várt Kozármislenyben kiegészülve más megyéből vizsgázni érkező hallgatóval. A gyakorlati vizsga Sárközi István (Instruktor) és Pári Sándor (Vezető Instruktor) Urak "felügyelete alatt zajlott". Délelőtt 10:00 órától az U7 és U11 korosztály várt a vizsgázók egyik felére, míg 11:30 órától az U11 és U13 korosztály jelent meg és "segítették" a hallgatók vizsgáját. A rekkenő hőségben zajló esemény próbára tette a résztvevőket, külön kiemelném a srácok kitartását, hogy a 30 fokos melegben is rendkívül fegyelmezetten hajtották végre a vizsgázók "parancsait".

22 + 7 fő mondhatja el magáról 2019-ben Baranyában, hogy Grassroots "C" labdarúgó edzői végzettséget szerzett (mindenkinek sikerült a gyakorlati vizsga). Azon hallgatók, akiknek az elméleti vizsgája nem sikerült, a későbbiekben természetesen lehetőséget kapnak a javításra. A tervek szerint az ősz folyamán, ünnepélyes keretek között megrendezett oklevélátadón kapják meg a végzett hallgatók diplomájukat Telkiben.

A tanfolyam elméleti és gyakorlati oktatásának helyszínét a Kozármisleny FC és a FUEGO-Sport Kft biztosította. Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani a kozármislenyi vezetőségnek és munkatársainak. Külön kiemelném Gulyás Gergely segítségét, aki minden kérésünket maximálisan teljesítette a tanfolyam lebonyolításával kapcsolatban. 
A gyakorlati oktatásokra és vizsgára a gyerekeket a PMFC és a Kozármisleny FC korosztályos csapatai biztosították, külön köszönet jár a PMFC és Kozármisleny utánpótlás edzőinek, és a gyerekek szüleinek. Megemlíteném még a kozármislenyi Janikovszky Éva Általános iskola Igazgató nőjének - Varga Évának - rendkívül korrekt hozzáállását, aki évek óta minden esetben hozzájárult, hogy a gyerekek akár délelőtt, vagy délután megjelenhessenek a gyakorlati foglalkozásokon.

Képek a vizsgáról:

Kozármislenyi tanfolyamon részt vett és végzett hallgatók:

Bódis Norbert
Borsos Tamás
Böröczky Bánk
Domokos József
Gál Mátyás
Gyárfás Róbert
Hámori László
Hanga Norbert
Horváth Attila
Ihrig-Farkas Sebestyén
Juhász Viktor
Kövér Gábor
Loch Krisztián
Maml Zoltán
Molnár Tamás
Olaj György
Papa Máté
Piros Tamás
Száraz Bence
Varjú Vilmos
Vaszicsku Gergő
Vég Bence


Gyakorlati vizsgát tettek még (más tanfolyamokon résztvevők):
Csiki Anna Júlia
Fischer Gyula
Kiss Ákos
Pogacsics Krisztián
Takács Ádám
Tenczlinger Tamás
Tóvízi Patrik
Marczinka Tamás (UEFA B vizsga)

Sok sikert kívánunk a végzett edzőkollégáknak, sikeres pályafutást és kitartást!!

 

Éles András
Koordinátor

 


Címkék:

További hírek

Általános
Baranya Vármegye Labdarúgásáért díj

2024-04-26 10:57:41

Baranya Vármegye Labdarúgásáért díj

A korábbi hagyományoknak megfelelően ebben az évben is díjazásban részesültek a vármegye labdarúgásáért végzett tevékenységükért arra érdemes személyek. Az ünnepélyes díjátadóra szerdán (ápr. 24.) került sor Pécsen.

Általános
Labdarúgó játékvezetői Talent nap Harkányban

2024-04-23 07:42:20

Labdarúgó játékvezetői Talent nap Harkányban

A harkányi sporttelepen április.18-án megrendezésre került a Baranya Vármegyei Játékvezetői Bizottság által szervezett vármegyei talent nap, ahol gyakorlati foglalkozásokon vettek részt a megye fiatal, tehetséges játékvezetői.

Általános
WEBINÁR - AZ A-VÁLOGATOTT FEJLŐDÉSE A SZÁMOK TÜKRÉBEN

2024-04-09 11:01:14

WEBINÁR - AZ A-VÁLOGATOTT FEJLŐDÉSE A SZÁMOK TÜKRÉBEN

A Magyar Labdarúgó Szövetség Kreditpontgyűjtő WEBINÁRT szervez!

Általános
2024 KREDITSZERZŐ KONFERENCIÁK/ WEBINÁROK
Szponzorok