Tavaszi Ligaértekezlet - 2024.02.14 - Pécs

2024. február. 04., 13:42   |    

Tavaszi Ligaértekezlet - 2024.02.14 - Pécs

Tájékoztatjuk a sportszervezeteket, hogy a hagyományos tavaszi Ligaértekezletre 2024. február 14-én (szerda) 16:30 órai kezdettel kerül sor.

A Ligaértekezlet helyszíne: Pécsi Tudományegyetem Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Kar – 7633 Pécs, Szántó Kovács J. u. 1/B

A Ligaértekezlet napirendjei között az alábbiak szerepelnek:

  • versenyügyekkel kapcsolatos információk
  • a tavaszi idény óra-perces programegyeztetése,
  • képzés a főrendezők részére (kb. 17:15-kor).

A Főrendezők képzésével az Igazgatóság célja a fegyelmi helyzet javítása, az egyesületek rendezéssel kapcsolatos feladatainak áttekintése, annak érdekében, hogy a rendezők a mérkőzések rendjének biztosításában minél hatékonyabban tudjanak részt venni.  

A tavaszi mérkőzések az IFA rendszerbe 2024. február 8-ig felkerülnek.

Kérjük, a csapatok verseny ügyintézői a hazai mérkőzéseik tényleges dátumát, kezdési időpontját (nap; óra:perc) – változtatás esetén szíveskedjenek részünkre e-mailben megküldeni legkésőbb 2024. február 7-ig. Legyenek különös figyelemmel az esetleges őszi pályaválasztói jog cserével érintett mérkőzésekre (amennyiben az tévesen szerepel a sorsolás tervezetben, mindenképp jelezzék felénk), illetve sportszervezetük azonos napon lejátszandó mérkőzéseinek időpontjára!

Változtatás esetén - lehetőség szerint - vegyék fel a kapcsolatot az ellenfelekkel és a Fair Play szellemében törekedjenek a mindkét csapatnak megfelelő időpont meghatározására.

Amennyiben a hazai bajnoki mérkőzésük játéknapjaként szombatot vagy vasárnapot jelölnek meg, azt az aktuális ellenfél hozzájárulása nélkül jóváhagyja a VB.

Hétköznap lejátszandó mérkőzés esetén szükséges az ellenfél csapatának jóváhagyása az IFA rendszerben.


További hírek

Általános
Baranya Vármegye Labdarúgásáért díj

2024-04-26 10:57:41

Baranya Vármegye Labdarúgásáért díj

A korábbi hagyományoknak megfelelően ebben az évben is díjazásban részesültek a vármegye labdarúgásáért végzett tevékenységükért arra érdemes személyek. Az ünnepélyes díjátadóra szerdán (ápr. 24.) került sor Pécsen.

Általános
Labdarúgó játékvezetői Talent nap Harkányban

2024-04-23 07:42:20

Labdarúgó játékvezetői Talent nap Harkányban

A harkányi sporttelepen április.18-án megrendezésre került a Baranya Vármegyei Játékvezetői Bizottság által szervezett vármegyei talent nap, ahol gyakorlati foglalkozásokon vettek részt a megye fiatal, tehetséges játékvezetői.

Általános
WEBINÁR - AZ A-VÁLOGATOTT FEJLŐDÉSE A SZÁMOK TÜKRÉBEN

2024-04-09 11:01:14

WEBINÁR - AZ A-VÁLOGATOTT FEJLŐDÉSE A SZÁMOK TÜKRÉBEN

A Magyar Labdarúgó Szövetség Kreditpontgyűjtő WEBINÁRT szervez!

Általános
2024 KREDITSZERZŐ KONFERENCIÁK/ WEBINÁROK
Szponzorok