Teljes focista laptopos lefedettség Baranyában

2015. augusztus. 25., 18:50   |    

Teljes focista laptopos lefedettség Baranyában

Augusztus 17-én (hétfőn) délután 26 megyei IV. osztályú csapat kapott laptopot és nyomtatót a Magyar Labdarúgó Szövetség Baranya Megyei Igazgatóságától az elektronikus jegyzőkönyvvezetés elősegítéséért.

Ezzel minden megyei csapatnál lehetőség van a mérkőzések jegyzőkönyvének elektronikus vezetésére, így a mérkőzések lefújása után perceken belül felkerül a rendszerbe a végeredmény, a mérkőző csapatok összeállítása, a góllövők és az esetleges fegyelmi események (piros, sárga lap). Az elmúlt években a Magyar Labdarúgó Szövetség Baranya Megyei Igazgatósága összesen hetven laptopot és nyomtatót adott a baranyai kluboknak, ezzel teljes lett a lefedettség, gyakorlatilag ma már csak egyetlen nehézség adódhat, ha az adott településen vagy focipályán nincs megfelelő térerő, ami a megye domborzati viszonyait tekintve bizony előfordulhat, de az igazgatóság ebben az esetben türelmes. (forrás: www.pecsinapilap.hu)

További hírek

Általános
MLSZ Grassroots Alap edzőképző tanfolyamok indulnak

2024-07-05 09:24:27

MLSZ Grassroots Alap edzőképző tanfolyamok indulnak

Az MLSZ Edzőképzési Intézete 13 darab MLSZ Grassroots Alap tanfolyamot hirdet 2024 őszi félévében. Baranyában Kozármislenyben kerül lebonyolításra.

Általános
Elhunyt a legendás mohácsi gyúró, Szabó László

2024-06-25 14:31:40

Elhunyt a legendás mohácsi gyúró, Szabó László

Hétfőn érkezett a szomorú hír, elhunyt Szabó László, vagy ahogy mindenki szólította Mohácson, Zsömi, aki harminchét évet húzott le a MTE labdarúgó-szakosztályánál. A legendás gyúró iránti tiszteletünket kifejezve elevenítjük fel a Mohácsi Újság.hu 2015-ben vele készített interjúját.

Általános
Futballünnep Drávaszabolcson

2024-06-20 12:30:25

Futballünnep Drávaszabolcson

"Hátsó füves" futballmentő túra keretén belül június 29.-én (szombaton) Drávaszabolcson futballünnepre kerül sor.

Szponzorok