TRÓNFOSZTÁS AZ IGAZGATÓSÁGI FOCITORNÁN

2016. január. 26., 09:25   |    

TRÓNFOSZTÁS AZ IGAZGATÓSÁGI FOCITORNÁN

Izgalmas mérkőzésekkel a fair-play szellemében, és "trónfosztással" zárult a tegnapi IV. Igazgatósági Focitorna.

  cikkep Izgalmas mérkőzésekkel a fair-play szellemében, és "trónfosztással" zárult a tegnapi IV. Igazgatósági Focitorna, amelyet hagyományosan a kozármislenyi műfüves sportcsarnokban rendezett az MLSZ Baranya Megyei Igazgatóság. Az idei torna érdekessége, hogy az "örökös" győztes Edzők csapata idén alulmaradt a Játékvezetők csapatával szemben. Az Igazgatóság és a Csapatvezetők csapata a szokásos helyezésekkel vigasztalódhatott. A mérkőzések után természetesen a harmadik félidővel folytatódott az esemény, amely kiváló hangulatban telt a résztvevőkkel. Eredmények: Igazgatóság - Játékvezetők  0 - 4 Csapatvezetők - Edzők  0 - 3 Edzők - Igazgatóság  3 - 0  Csapatvezetők - Játékvezetők  1 -3 Igazgatóság - Csapatvezetők  4 - 1 Edzők - Játékvezetők  0 - 3   Képek az eseményről: (Fotók: Pfilf László)

  Tegnap írtuk:

IV. IGAZGATÓSÁGI FOCITORNA KOZÁRMISLENY - 2016.01.25

Idén 4. alkalommal kerül megrendezésre a hagyományos Igazgatósági focitorna Kozármislenyben 2016. január 25.-én (hétfőn), amelyen az Edzők, Játékvezetők, Csapatvezetők és az Igazgatóság csapatai mérik össze tudásokat. A műfüves kispályán rendezendő torna "célja", hogy a megye labdarúgásában tevékenykedők, együtt jól érezzék magukat és beszéljenek a megye labdarúgásának jelenlegi és jövőbeni helyzetéről. Az eddigi tornák rendkívül jó hangulatban és izgalmas mérkőzésekkel tarkítva teltek, véleményünk szerint a mai torna is hasonlóképpen szolgálja a "kitűzött célt". Kíváncsian várjuk, hogy az Edzők csapata idén is a "szokásos" formájukat hozzák és megnyerik -e a tornát, vagy változik a megszokott forgatókönyv. Igazgatósági torna mérkőzései (2016.01.25 - Kozármisleny): 17:00 - Igazgatóság - Játékvezetők 17:20 - Csapatvezetők - Edzők 17:40 - Edzők - Igazgatóság 18:00 - Csapatvezetők - Játékvezetők 18:20 - Igazgatóság - Csapatvezetők 18:40 - Edzők - Játékvezetők   Edzők: Kurucsai Kornél Toma Árpád Bolboaca Augustin Németh Zsolt Orlovics Gyula Knézics Barna Ott József Játékvezetők: Czakó Dénes Legeza László Horváth György Nagy Zsolt Ursprung Csaba Dávid Roland Maml Zoltán Szatmári Sándor Georgiou Theodoros Csapatvaztők: Szigeti Endre Winkler Roland Krász Zsolt Pohl Róbert Kovács Bálint Szíjas Zsolt Igazgatóság: Réfi Gábor Dr. Lovas Tibor Bogyay Zoltán Dr. Turi Attila Dr. Horváth Roland Balázs F. Csongor Halász Gábor Szabados József Győrki Ákos Pfilf László [gallery columns="2" ids="36313,36314,36315,36316]                

További hírek

Általános
Új öltözőépületet avattak Orfűn

2024-05-08 16:21:26

Új öltözőépületet avattak Orfűn

Múlt héten szerdán (május 01.) egy sportnap keretében a kivitelező és az önkormányzat jelképesen átadta az új öltöző épületét a felnőtt és az utánpótlás labdarúgóknak és a működtető sportegyesületeknek.

Általános
Baranya Vármegye Labdarúgásáért díj

2024-04-26 10:57:41

Baranya Vármegye Labdarúgásáért díj

A korábbi hagyományoknak megfelelően ebben az évben is díjazásban részesültek a vármegye labdarúgásáért végzett tevékenységükért arra érdemes személyek. Az ünnepélyes díjátadóra szerdán (ápr. 24.) került sor Pécsen.

Általános
Labdarúgó játékvezetői Talent nap Harkányban

2024-04-23 07:42:20

Labdarúgó játékvezetői Talent nap Harkányban

A harkányi sporttelepen április.18-án megrendezésre került a Baranya Vármegyei Játékvezetői Bizottság által szervezett vármegyei talent nap, ahol gyakorlati foglalkozásokon vettek részt a megye fiatal, tehetséges játékvezetői.

Általános
WEBINÁR - AZ A-VÁLOGATOTT FEJLŐDÉSE A SZÁMOK TÜKRÉBEN

2024-04-09 11:01:14

WEBINÁR - AZ A-VÁLOGATOTT FEJLŐDÉSE A SZÁMOK TÜKRÉBEN

A Magyar Labdarúgó Szövetség Kreditpontgyűjtő WEBINÁRT szervez!

Szponzorok