Oklevélátadó ünnepséget tartott az MLSZ Baranya Megyei Igazgatósága

2020. augusztus. 16., 09:55   |    

Oklevélátadó ünnepséget tartott az MLSZ Baranya Megyei Igazgatósága

Csütörtökön (augusztus 13.) ünnepélyes keretek között vehették át tanúsítványaikat az Amatőr Sportszervezői tanfolyamot végzett megyei sport szakemberek és a Grassroots "C" labdarúgó edzői tanfolyamot végzettek Pécsen a Hotel Laterum különtermében.

Sajnos a koronavírus "helyzet" miatt a februárban befejezett tanfolyamokon végzett sport szakemberek tanúsítványaikat később tudták átvenni. A Grassroots "C" edzőképző tanfolyamok korábbi oklevélátadói Telkiben zajlottak, de az ottani átalakítások miatt ezt a megtisztelő "feladatot" most a megyei Igazgatóságokra bízták.
A csütörtöki oklevélátadón az MLSZ Edzőképző Központját Sárközi István (MLSZ Edzőképző Instruktor) ill. az MLSZ Baranya Megyei Igazgatóságát Polgár László (Versenybizottság Elnök), Pfilf László (Titkár) és Éles András (Koordinátor) képviselte.
Sárközi István felvázolta az MLSZ Edzőképzésében lezajlott változásokat és beszélt az edzőképzés jövőbeli terveiről, majd a megjelent végzett edzőknek átnyújtotta a Grassroots "C" edzői tanúsítványaikat. (28 fő végzett Kozármislenyben 2020 februárjában).
A végzettek a megszerzett oklevelükkel jelenleg a hatályos Regisztrációs Kártya Szabályzat szerint megyei utánpótlásban U19 korosztályig, MLSZ Kiemelt U13 korosztályig vagy Megyei felnőtt II. osztályig végezhetnek edzői tevékenységet.

Grassroots "C" tanfolyam februárban végzett edzői:

Boros Tamás, Fellai JózsefGál Szabolcs, Grabarics Máté, Hegedűs Renáta, Jelena  Richárd, Kovács Dávid Attila
Kurucsai Kornél, Loch Péter Patrik, Marton Ferenc, Máté Ákos Krisztián, Nagy Ronald, Pajger Zoltán, Pénzes Szabolcs, Péter József, Pókos Máté, Rácz Ervin, Schmidt Mátyás, Schneider Bence, Sziládi Roland, Szlama Bálint, Tóth Máté, Vörös Kristóf Lajos, Wenczel Gergő, Dr. Wieland Zsolt János, Zsebe Gábor, Szabó Sándor Domokos, Tóth Dorottya

Az Amatőr Sportszervezői tanfolyam célja, a tudásanyag átadásával, megkönnyíteni az amatőr bajnoki osztályokban szereplő sportvezetők munkáját. A 2019-2020-as szezontól kezdődően (tehát a tavalyi szezontól) a megyei I. osztályú bajnokságba történő nevezéshez szükséges volt az Amatőr Licenc megszerzése, egyesületenként 1 főnek rendelkeznie kelett az Amatőr Sportszervezői képesítéssel. A 2021 - 2022 évadtól majd a Megyei II. o. nevezési feltételei közé is bekerül az Amatőr Sportszervezői tanfolyam elvégzése (egyesületenként 1 fő részére). Megyénkben februárban 15 fő jelentkezett a tanfolyamra és mindenki sikeres záróvizsgát tett.
Az MLSZ Baranya Megyei Igazgatóság 2021 januárjában ismét tervez tanfolyamot indítani.

Amatőr Sportszervezői tanfolyamot végzettek:

Dudás Gábor, Gál Viktor, Gergye Dániel, Izsák Máté, Kovács Zoltán, Kreskai TamásLanghammer Szilvia, Magyar Bálint, Nagy Kornél, Právics Attila, Rupp Dávid, Szedeli István Zsolt, Jakab Attila, Schiffler Dávid, Zimmer Péter

Gratulálunk a végzett sport szakembereknek!

Korábban írtuk a tanfolyamokról:

https://baranya.mlsz.hu/hir/szerdan-gyakorlati-vizsgaztak-a-grassroots-c-labdarugo-edzokepzo-tanfolyam-hallgatoi-kozarmislenyben

https://baranya.mlsz.hu/hir/amator-labdarugo-sportszervezoi-tanfolyamot-indit-az-mlsz-baranya-megyei-igazgatosaga

 


További hírek

Általános
Labdarúgó játékvezetői Talent nap Harkányban

2024-04-23 07:42:20

Labdarúgó játékvezetői Talent nap Harkányban

A harkányi sporttelepen április.18-án megrendezésre került a Baranya Vármegyei Játékvezetői Bizottság által szervezett vármegyei talent nap, ahol gyakorlati foglalkozásokon vettek részt a megye fiatal, tehetséges játékvezetői.

Általános
WEBINÁR - AZ A-VÁLOGATOTT FEJLŐDÉSE A SZÁMOK TÜKRÉBEN

2024-04-09 11:01:14

WEBINÁR - AZ A-VÁLOGATOTT FEJLŐDÉSE A SZÁMOK TÜKRÉBEN

A Magyar Labdarúgó Szövetség Kreditpontgyűjtő WEBINÁRT szervez!

Általános
2024 KREDITSZERZŐ KONFERENCIÁK/ WEBINÁROK
Általános
Kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván az MLSZ Baranya Vármegyei Igazgatósága

2024-03-29 08:23:06

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván az MLSZ Baranya Vármegyei Igazgatósága

Tájékoztatjuk az egyesületek ügyintézőit, hogy március 29.-e (Nagypéntek) és április 01.-e (húsvét hétfő) munkaszüneti napok, ezért az MLSZ Baranya Vármegyei Igazgatóság irodájában az ügyfélfogadás ezeken a napokon szünetel, így személyes ügyintézésre nem lesz lehetőség.

Szponzorok